Antena Căutare

Silviu a dispărut fără urmă ieri! Familia îl caută cu disperare pe tânărul de doar 18 ani

Alertă în România după ce un tânăr a dispărut și familia a alertat Poliția! Uricarâu Silviu Ionuț din Galați a dispărut în cursul zilei de vineri, chiar după terminarea programului școlar! Îl recunoaște cineva?

Alertă în România după ce un tânăr a dispărut și familia a alertat Poliția! Uricaru Silviu Ionuț din Galați a dispărut în cursul zilei de vineri, chiar după terminarea programului școlar! Îl recunoaște cineva?

Familia a alertat Poliția și apoi a continuat demersul căutării tânărului Uricariu Silviu Ionuț, de 18 ani, prin intermediul rețelelor de socializare.

Tânărul este elev la Liceul Sportiv din Galați, are părul șaten, înălțime 1.80 metri și a dispărut imediat după terminarea programului școlar, în jurul orei 11, zona MICRO 20. Silviu Ionuț Uricariu a fost la școală între orele 8 și 11 pentru a susține teza, apoi a spus unor colegi cu care se înțelegea mai bine că merge acasă.

Citește și: Silviu Uricaru este de negăsit! "Am sunat la toate spitalele din Galați", spune disperată sora tânărului.

Silviu a dispărut fără urmă ieri! Familia îl caută cu disperare pe tânărul de doar 18 ani

A mers acasă, și-a lăsat ghiozdanul și telefonul și a plecat. De aici, familia nu mai poate alte informații și speră din tot sufletul că tânărul va fi găsit teafăr.

Cei car eîl recunosc pe Silviu Ionuț Uricariu din Galați sunt rugați să ia legătura cu Poliția locală sau să sune la numărul de telefon +33753128718.

Citește și: Silviu a dispărut ieri, toată lumea îl caută cu disperare. Ce probleme spun prietenii lui că ar fi avut

Alertă! Zeci de copii au murit deja! Ce jucărie mortală se află în milioane de case... Silviu a dispărut ieri, toată lumea îl caută cu disperare. Ce probleme spun prietenii lui că ar fi avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x