Antena Căutare

Simulare Evaluare Națională. Ce a picat Limba Maternă! Subiecte si bareme

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă. Miercuri, 13 martie, elevii care aparțin minorităților naționale susțin azi probla la Limba și Literatura Maternă. Subiecte și tot ce trebuie să știți.

Simulare Evaluare Națională. Ce a picat Limba Maternă! Subiecte si bareme
simuare evaluare nationala limba materna

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă. Miercuri, 13 martie, elevii claselor a VII-a și a VIII-a care aparțin minorităților naționale susțin azi proba la Limba și Literatura Maternă. Subiecte și tot ce trebuie să știi.

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă Edu.ro. A1.ro a afișat subiectele și baremele de corectare la Limba și Literatura Maternă, după ce se vor afișa pe site-ul Ministerului Educației, la categoria subiecte.edu.ro.

Subiecte Bareme Simulare Limba Maternă - maghiară, germană, rromani, italiană, sârbă, slovacă, ucraineană​

Probele de la simularea la Limba Maternă încep la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, sunt distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă Edu.ro. Anul trecut elevii, au susținut simularea la Limba maternă, în limbile germană, italiană, rromani, maghiară, sârbă, slovacă și ucraineană.

Descarcă aici subiectele care au picat la simularea de anul trecut, la limba maternă

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă Edu.ro. Pe 11 și 12 martie, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a au susținut Simularea la Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română și Matematică. Rezultatele vor fi afișate pe 22 martie, iar notele pot fi trecute în catalog, la cererea elevului/părintelui/tutorelui.

Vezi aici ce a picat la Simulare 2019 Limba și Literatura Română

Vezi aici ce a picat la Matematică

Subiecte rezolvate la Simulare Matematică, clasa a VIII-a

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Subiecte Bareme Simulare Limba Maternă - maghiară, germană, rromani, italiană, sârbă, slovacă, ucraineană... Mere stricate pentru elevii unei școli din Suceava! Părinții sunt revoltați – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x