Antena Căutare

Subiecte Bareme Simulare Limba Maternă - maghiară, germană, rromani, italiană, sârbă, slovacă, ucraineană

Subiecte Simulare Evaluare Națională Limba Maternă. Ce a picat la limbile maghiară, germană, rromani, italiana, slovacă, sârbă și ucraineană, afli pe a1.ro.

Subiecte Bareme Simulare Limba Maternă - maghiară, germană, rromani, italiană, sârbă, slovacă, ucraineană
Subiecte Simualre Evaluare Limba Materna

Subiecte Simulare Evaluare Națională Limba Maternă. Ce a picat la limbile maghiară, germană, rromani, italiana, slovacă, sârbă și ucraineană, afli pe a1.ro, după ce subiectele și baremele de corectare vor fi afișate și pe site-ul oficial al Ministerului Educaței, pe subiecte.edu.ro.

UPDATE: Au fost afișate subiectele și baremele de corectare la Simulare Evaluare Națională Limba Maternă.

Subiecte și Bareme Simulare Evaluare Națională, Limba Maternă, clasa a VII-a

Subiecte și Bareme Simulare Evaluare Națională, Limba Maternă, clasa a VIII-a

Probele de la simularea la Limba Maternă au început la ora 9.00, moment în care, în fiecare sală, au fost distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli s-a făcut până în 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă Edu.ro. Anul trecut elevii, au susținut simularea la Limba maternă, în limbile germană, italiană, rromani, maghiară, sârbă, slovacă și ucraineană.

Descarcă aici subiectele care au picat la simularea de anul trecut, la limba maternă

Simulare Evaluare Națională Limba Maternă Edu.ro. Pe 11 și 12 martie, elevii de clasa a VII-a și a VIII-a au susținut Simularea la Evaluarea Națională la Limba și Literatura Română și Matematică. Rezultatele vor fi afișate pe 22 martie, iar notele pot fi trecute în catalog, la cererea elevului/părintelui/tutorelui.

Vezi aici ce a picat la Simulare 2019 Limba și Literatura Română

Vezi aici ce a picat la Matematică

Subiecte rezolvate la Simulare Matematică, clasa a VIII-a

Subiectele sunt elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această dată. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Calendar Evaluare Națională 2019

Prima probă scrisă din cadrul examenului va avea loc la Limbă Română, în data de 18 iunie.
Următoarea probă scrisă, la matematică, se va desfășura în data de 20 iunie, iar ultima, la limba și literatură maternă- pentru elevii care au studiat această disciplină, este programată în data de 21 iunie.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 25 iunie (până la oră 12:00), procedura urmată de înregistrarea contestațiilor, în intervalul orar 14:00-20:00. Examenul se va încheia sâmbătă, 29 iunie, cu afișarea rezultatelor finale.

Legea pensiilor, neconstituțională! Ce se întâmplă cu banii românilor... Simulare Evaluare Națională. Ce a picat Limba Maternă! Subiecte si bareme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x