Antena Căutare

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

UPDATE: Subiecte Matematică Simulare Bac 2019, clasa a XI-a. Ce subiecte au picat la clasa 11, proba obligatorie a profilului pentru elevii de la REAL.

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11 Galerie
Subiecte Simulare Bac 2019

Subiecte Matematică Simulare Bac 2019, clasa a XI-a. Ce subiecte au picat la clasa 11, proba obligatorie a profilului pentru elevii de la REAL.

UPDATE: Avem subiectele și baremele corectare! Liceenii de la Tehnologic au avut de rezolvat, la Subiectul I, cerințe tip grilă, la subiectul al II-lea matrice și funcții la subiectul al III-lea.

Subiecte simulare Matematică clasa a XI-a. Vezi baremele in articolul de mai jos!

Simulare Bac 2019 Matematică începe azi! Subiecte, bareme și tot ce trebuie să știi​

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

Simulare BAC 2019 Subiecte Matematică. Subiectele la matematică la simularea bacalaureatului 2019, mate-info, clasa a XI-a.

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

A1.ro va publica subiectele și baremele de corectare. Acestea vor fi afișate și de Ministerul Educației, la subiecte.edu.ro.

Simulare Matematică Bac 2019. Ce subiecte au picat la clasa 12​

Un model de subiect care ar putea pica, puteți afla mai jos:

UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11

Probele vor începe la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare, iar notele se pot trece în catalog.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

Subiecte Matematică Simulare Bac 2019, clasa a XI-a. Teste grilă

Subiecte Matematică Simulare Bac 2019, clasa a XI-a. Anul acesta, elevii de a 11-a vor avea atât la matematică, cât și la Istorie, exerciții tip grilă, în proporție de minimum 30 %. Măsura este luată de Ministerul Educației, care a dorit chiar introducerea acestor tipuri teste la examenele naționale.

Totul despre subiectele de la matematică, dar și materia exceptată, aflați îm articolul de mai jos:

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce subiecte pică azi

Simularea la Bacalaureat 2019, continuă cu proba la alegerea profilului și a specializării.

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi... UPDATE:Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică. Avem subiectele! Ce a picat la clasa a XII-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x