Antena Căutare

Slujbe de Constantin și Elena în toată țara, reguli zero! Credincioșii, filmați în timp ce stau unii lângă alții, fără măști, în Biserică - VIDEO

Sărbătoarea sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena a scos din casă sute de credincioşi din întreaga ţară. Nici măcar ploaia nu i-a putut ţine departe de lăcaşurile sfinte unde au fost oficiate slujbele.

Slujbe de Constantin și Elena în toată țara, reguli zero! Credincioșii, filmați în timp ce stau unii lângă alții, fără măști, în Biserică  - VIDEO Galerie
Credincioșii, filmați în timp ce stau unii lângă alții, fără măști, în Biserică | Captură video

Sărbătoarea sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena a scos din casă sute de credincioşi din întreaga ţară. Nici măcar ploaia nu i-a putut ţine departe de lăcaşurile sfinte unde au fost oficiate slujbele.

ÎPS Teodosie, reacție dură după ce a fost surprins în timp ce împărtășea copii cu aceeași linguriță: ”Cel mai sfânt lucru este socotit acum o osândă!”

Cu emoţie şi credinţă. Aşa au ascultat slujba zecii de credincioşi care au mers astăzi la Catedrala Patriarhală din Bucureşti. După două luni în care nu au putut merge la biserică nici ploaia nu i-a putut ţine departe de lăcaşul de cult.

Oamenii au ignorat sfaturile preoților de a nu se înghesui

Dacă în majoritatea lăcaşurilor de cult oamenii au respectat normele, la o biserică din Constanţa credincioşii au uitat sfaturile preoţilor care îi îndemnau să nu se înghesuie.

La finalul slujbei , credincioşii s-au putut mirui şi au primit pâine sfântă.

Părinții pot primi bani de la stat, de luna viitoare. Aproximativ 700 de lei, anunță autoritățile. Care sunt condițiile... Cel mai bun proiect românesc de la Euroinvent, va fi premiat de Fundația Dan Voiculescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x