Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Șoc! Detaliul ignorat de toți în cazul Caracal! „În ziua când a dispărut, Alexandra avea la ea...”

Alexandru Cumpănașu, noi informații despre crimele din Caracal! Un detaliu descoperit recent despre Alexandra Măceșanu poate răsturna complet cursul acestei anchete! 

Alexandru Cumpănașu, noi informații despre crimele din Caracal! Un detaliu descoperit recent despre Alexandra Măceșanu poate răsturna complet cursul acestei anchete!

Continuă ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Criminaliștii caută și analizează zilnic probe ADN, obiecte și orice element ce ar putea servi drept probă în cazul de crimă ce a șocat întreaga România.

Au fost descoperite bijuterii și chiar și o poșetă de culoare albastră, dar un detaliu dezvăluit de jurnalistul Alexandru Cumpănași pune ancheta într-o nouă lumină!

Alexandra Măceșanu avea în ziua când a dispărut un ceas la care ținea foarte mult, dar la care nimeni nu a făcut nicio referire! Mai mult decât atât, anchetatorii nu au arătat poșeta albastră familiei Măceșanu, pentru a putea determina dacă obiectul aparține tinerei.

Părinții Alexandrei Măceșanu au privit probele prezentate și apoi au oferit informații pentru anchetă.

„Obiectele nu părea a fi arse, ci mai degrabă afumate. Inelele, dacă erau arse la temperatura aceea, nici nu le mai găseai în forma inițială, ci se topeau instantaneu. Anchetatorii au prezentat bijuteriile întregi”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

„E vorba exclusiv de un inel și acel lănțișor de la gât. Acelea erau puțin afumate, nu arse. Alexandra nu a avut nicio altă bijuterie în plus, decât un ceas la care ținea foarte mult, despre care nimeni nu face nicio referire în niciun fel. Niște bijuterii de argint cum le avea Alexandra, arse la temperatura la care zice Dincă nu aveau cum să se păstreze în forma aia. Elementele senzaționale nu sunt aduse. Geanta Alexandrei ar putea fi găsită acolo având în vedere că știm sigur că Alexanda a fost în mașina lui Gheorghe Dincă.

Sursa: Antena 3