Antena Căutare

SOCANT! Prietenii unui sofer i-au rupt mainile si picioarele unui motociclist, in urma unui conflict in trafic

Un motociclist a ajuns la spital cu fracturi la maini si la picioare dupa ce s-a sicanat cu un sofer in trafic. Nu a suferit aceste rani in urma unei cazaturi de pe motocicleta, ci pentru ca soferul suparat si-a chemat cativa prieteni si l-a luat la bataie.

Scene demne de filmele cu gangsteri, duminica seara, la iesirea din localitatea Tuzla, judetul Constanta. Patru motociclisti care se indreptau spre Vama Veche afirma ca fostul viceprimar din Tuzla, Marian Saracila, a fost foarte aproape sa-i calce cu masina. "Era chiar in spatele meu, mai avea putin sa intre in mine, m-am ferit pe prima banda. A depasit pe toata lumea pe contrasens, a mai depasit inca doua masini. Mergea cand pe prima banda, cand pe banda a treia, cand pe contrasens", a declarat unul dintre motociclisti.

Apoi, ce a inceput ca o sicana in trafic s-a terminat cu o bataie in toata regula. La iesirea din localitatea Tuzla, unul dintre motociclisti s-a dezechilibrat si a cazut de pe motor. Masina, care ii apartine fostului viceprimar al comunei Tuzla, a oprit, soferul coborand la barbatul cazut. Iar cand a vazut ca motociclistii mai multi, a sunat imediat dupa ajutor. "Era beat mort si cand a vazut ca noi eram multe motociclete si ca baieti au tipat la el, bai esti nebun, vrei sa ne omori, nu esti sanatos, esti beat mort, a sunat si a venit o masina instant", a mai spus un biker.

Prin urmare, la scurt timp, si-au facut aparitia cativa prieteni ai soferului, care s-au dat jos dintr-o masina cu rangi, bate si niste bastoane mari. "Am vazut un motocilclist care incerca sa intoarca si sa fuga de niste oameni care il alergau cu batele. Unul dintre ei l-a prins, i-a dat doua bate in zona capului si a cazut pe strada", a declarat un martor.

"I-au rupt mainile si picioarele, nu mai putea sa se mai miste. Prietena mea care era si ea pe motocicleta impreun cu fratele ei... au batut-o si pe ea", a povestit si una dintre prietenele motociclistilor. Abia dupa ce mai multe masinii au oprit, batausii au luat-o la fuga. Au lasat in urma, insa, masina cu care au mers la scandal. Dupa putin timp, doi dintre scandalagi, fiul si finul fostului viceprimar, s-au intors si le-au spus politistilor ca au fugit de teama motociclistilor.

In urma altercatiei, o persoana a fost transportata la spital cu leziuni la o mana si la un picior. Iar toti cei implicati au fost dusi la sectie pentru declaratii. Oamenii legii nu au reusit sa dea insa de urma fostului viceprimar, Marian Sarcila.

Suna clopotelul pentru studenti! Peste 100 de universitati isi deschid portile... Atentie, soferi! Rompetrol si Posta Romana nu mai vand roviniete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x