Antena Căutare

A murit copila de 11 ani, căzută din microbuzul școlar, după ce ușa din spate s-ar fi deschis în mers

O fetiţă de 11 ani a căzut dintr-un microbuz aflat în mers. Incidentul a avut loc într-un cartier din Zalău.

A murit copila de 11 ani, căzută din microbuzul școlar, după ce ușa din spate s-ar fi deschis în mers Galerie
copil, micorbuz, zalau

Update: A murit fetiţa de 11 ani a căzut dintr-un microbuz aflat în mers. Incidentul a avut loc într-un cartier din Zalău.

Update: Copilul care a căzut dintr-un microbuz afla în mers a murit, la spital. Copila a suferit răni grave la cap, după ce ușa din spate a microbuzul ce ducea copiii acasă de la școală s-ar fi deschis.

ȘOFERUL NU A OBSERVAT

Evenimentul a avut loc în zona Astralis din Zalău, după ce uşa din spate a unui microbuz s-a deschis în mers, iar fetiţa a căzut, lovindu-se cu capul de asfalt.

Şoferul nu a observat, însă copiii au început să strige către şofer, iar acesta a tras pe dreapta şi a sunat la 112, scrie observator.tv.

POLIȚIȘTII SPUN CĂ ESTE VINA ȘOFERULUI

Conform polițiștilor din Zalău: În data de 19.02.2019, ora 14:37, pe Bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, un bărbat de 57 ani, din Zalău, in timp ce conducea microbuz transport persoane, cursa regulata, nu a asigurat inchiderea usilor din spate, moment în care o minora, pasagera in microbuz, s-a dezechilibrat si a cazut in spatele microbuzului, pe partea carosabila"

Copilul se afla în microbuzul şcolar alături de colegi, când uşa din spate a maşinii s-a deschis şi a căzut pe şosea. Imediat la faţa locului au ajuns poliţia şi o ambulanţă.

În acest moment, medicii îi acordă fetei primul ajutor.

Vom reveni cu informații.

Ce s-a aflat despre apa cu clor de la robinet! Este sau nu potabilă?... Decizie de ultimă oră în privința alocațiilor copiilor! Când vor fi majorate, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x