Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Alertă la UPU Pitești! Șofer de tir, cu suspiciune de COVID-19, mort!

Se aşteaptă rezultatele oficiale ale testelor COVID-19, după ce un şofer de tir preluat cu simptomele unei infecţii respiratorii acute a murit.

Șofer de tir, cu suspiciune de COVID-19, mort!

Bărbatul n-a anunţat că a făcut trasee internaţionale şi a expus întreg personalul medical care a intrat în contact cu el

Moartea şoferului de tir preluat cu simptomele unei infecţii respiratorii acute a băgat spaima in personalul Ambulanţei şi Unităţii de Primire a Urgenţelor Spitalului Judeţean din Piteşti, unde se aşteaptă rezultatele oficiale ale testelor COVID-19 efectuate pacientului.

„Sora mea e moartă, în spatele meu, din cauza coronavirusului! Sunt blocat cu cadavrul ei!”. Un actor din „Gomora”, apel disperat! Video

La scurt timp după ce a ajuns în Urgenţa Spitalului Judeţean din Piteşti cu febră şi alte simptome ale unei infecţii respiratorii acute, omul a murit miercuri seara.

A fost diagnosticat cu edem pulmonar, iar ulterior a făcut stop cardio-respirator. A fost resuscitat şi dus la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvat.

Cazul a pus pe jar personalul Ambulanţei şi Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce s-a aflat că bărbatul, şofer de tir, efectuase curse internaţionale, inclusiv în Italia (recent), ceea a dus la luarea în calcul a ipotezei unei infecţii cu coronavirus.

Constanţa: Bărbatul confirmat cu coronavirus a mers în judeţul Neamţ împreună cu fiica sa din Ilfov. El nu ştie de unde a contactat COVID-19

În secţiile prin care a trecut bărbatul, s-a făcut dezinfecţie, iar în spital a fost demarată o anchetă epidemiologică. Bărbatului i-au fost recoltate probe, iar acum unitatea aşteaptă rezultatul oficial al testului COVID-19.

"Joi vom afla rezultatele probelor, până atunci refacem istoricul persoanei, traseele, activitatea etc. Personalul este protejat şi aşteaptă rezultatul probei", declara, aseară, prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare.

Recomandari