Antena Căutare

Șofer STB, prins în timp ce se uita la filme pentru adulți. A fost acuzat că le făcea avansuri minorelor din autobuz VIDEO

Un şofer de autobuz din Bucureşti a fost filmat în timp ce viziona filme pentru adulţi în timp ce conducea și le făcea avansuri unor minore de şcoală generală. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost reclamat de pasageri, însă momentan se va întoarce pe traseu.

sofer autobuz stb
Șofer STB, prins în timp ce se uita la filme pentru adulți și le făcea avansuri minorelor din autobuz | Captură Video Antena 1/Observator

Un şofer de autobuz care aparține Societății de Transport București (STB) a fost reclamat de către călători, după ce a fost surprins vizionând filme pentru adulți în timp ce se afla la volan. Mai mult decât atât, pasagerii au sunat la poliție, acuzându-l pe șoferul în vârstă de 54 de ani că le-a făcut avansuri mai multor minore aflate în autobuzul său, în timp ce conducea.

Citește și: Cazul halucinant al unui șofer băut care a încercat să facă schimb de loc cu propriul câine pentru a scăpa de arest. Ce a pățit

Șofer STB, filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți. Acesta a făcut avansuri mai multor minore

Incidentul a avut loc pe linia 143 din Bucureşti, iar cele care i-au sesizat pe oamenii legii au fost chiar tinerele în cauză, care nu au împlinit vârsta majoratului. Una dintre ele l-a filmat pe șofer în timp ce acesta se uita la filme cu conținut destinal adulților, chiar în timpul cursei. Din imagini, se poate observa cum șoferul era mai atent la „acțiunea” din film decât la siguranţa pasagerilor.

Ulterior, minorele le-au povestit forțelor de ordine că bărbatul le-ar fi făcut și avansuri. Mai exact, acesta le-ar fi abordat în autobuz pentru a le învăța cum să sărute. Individul le-a oferit bani și diverse promisiuni pentru a fi sigur că tinerele îi cad în plasă, informează observatornews.ro.

„Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista: Vreți să învățați să vă sărutați? Dacă vreți vă învăț eu. El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea stație la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmulețe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei”, au declarat fetele, pentru sursa anterior menționată.

Una dintre minore a povestit că şoferul de autobuz chema în cabină fetiţe cu vârste între 9 şi 14 ani. Aceasta a povestit totul acasă. „Le spune să ia 50 de lei că o să le înveţe să se sărute cu limba, să le arate filme porno pe telefonul lui. Se poate întâmpla să fie o fată mai slabă ca şi caracter şi atunci să pice în capcana lui şi să se întâmple mai departe fel şi fel de lucruri nedorite”, a declarat sora uneia dintre fete.

Citește și: Un șofer de autobuz școlar a oprit după ce a văzut ceva bizar pe marginea drumului. Ce a găsit pe pământ, în ploaia torențială

Ce se va întâmpla cu șoferul. Incidentul a ajuns și la urechile conducerii

În fața conducerii, bărbatul și-a recunoscut cu nonșalanță faptele. În urma comportamentului său, șoferul este acuzat de exhibiționism, acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activități sexuale chiar de către directorii de la Societatea de Transport Bucureşti care au făcut, la rândul lor, o plângere. În paralel, s-a declanșat și cercetarea disciplinară conform regulamentului intern. Acesta a fost testat psihologic în septembrie anul trecut.

Cu toate acestea, până la încheierea anchetei interne a STB, șoferul își va practica meseria în continuare, deoarece legea nu permite societății de transport să îl concedieze.

Cele mai amuzante „perle”, după Evaluarea Națională 2023. Ce au putut scrie elevii în lucrări... (P) Cum te ajută o drujbă bună, în calitate de gospodar sau profesionist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x