Antena Căutare

Cazul halucinant al unui șofer băut care a încercat să facă schimb de loc cu propriul câine pentru a scăpa de arest. Ce a pățit

Bărbatul conducea cu viteză pe o șosea din America, fiind oprit, la un moment dat, de către polițiștii rutieri. Pentru a scăpa de acuzații, el a încercat să îl facă răspunzător pe propriul cățel. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Cazul halucinant al unui șofer băut care a încercat să facă schimb de loc cu propriul câine pentru a scăpa de arest. Ce a pățit Galerie
Cazul halucinant al unui șofer beat care a încercat să facă schimb de loc cu propriul câine pentru a scăpa de arest. Ce a pățit în cele din urmă | Shutterstock

Șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice conducea cu mare viteză pe o șosea din statul american Colorado. Însă, polițiștii rutieri s-au sesizat, fiind semnalizat să tragă pe dreapta pentru depășirea limitei de viteză.

Pentru a evita să fie arestat, el a vrut să facă schimb de locuri cu propriul câine, a relatat poliţia locală, citată de Digi24.

Citește și: Descoperire impresionantă în clopotnița unei biserici din Suceava. Ce au găsit niște muncitori în podeaua de lemn

Întâmplarea hazlie cu un șofer băut care a încercat să dea vina pe propriul cățel

Poliţia din Springfield a relatat pe Facebook că tentativa de schimbare a locului a avut loc sâmbătă în jurul orei 23:30, atunci când agenţii au tras pe dreapta un şofer care conducea cu 52 de mile/oră (84 km/h) într-o zonă unde limita de viteză era de 30 de mile/oră (48 km/h):

„Şoferul a încercat să schimbe locul cu câinele său care se afla pe scaunul pasagerului, pe măsură ce poliţistul s-a apropiat şi a urmărit întregul proces.”, au declarat, ulterior, reprezentanţii forţelor de ordine, potrivit sursei menționate mai sus, care citează Agerpres./„Bărbatul a ieşit apoi din maşină pe partea pasagerului şi a susţinut că nu el conducea.”

Se pare că în momentul în care polițiștii l-au întrebat dacă a consumat alcool, bărbatul a încercat să fugă, abandonându-şi atât mașina, cât şi patrupedul. Ulterior, el a fost prins la aproximativ 60 de metri de locul unde a avut loc incidentul.

Ce s-a întâmplat cu patrupedul: „A fost lăsat să plece doar cu un avertisment”

În prezent, șoferul băut se confruntă cu mai multe acuzații grave, printre care conducerea unei maşini sub influenţa alcoolului/drogurilor şi opunerea de rezistenţă la arestare:

„Câinele a fost dat unei cunoştinţe de-a şoferului pentru a avea grijă de el cât timp acesta este arestat.”, a mai precizat poliţia, potrivit surselor citate mai sus./„Patrupedul nu se confruntă cu nicio acuzaţie şi a fost lăsat să plece doar cu un avertisment”.

Citește și: Două asistente pe ambulanță au renunțat să mai salveze vieți pentru a face milioane pe internet: „Câștigăm de patru ori mai mult”

Descoperire impresionantă în clopotnița unei biserici din Suceava. Ce au găsit niște muncitori în podeaua de lemn... Misterul păpușilor sinistre aduse din adâncul mării pe țărm. Turiștii sunt speriați de cele văzute | Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x