Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Șoferul care a omorât un om pe trecerea de pietoni și a fugit era băut și drogat. Impactul fatal a fost filmat

Traversa regulamentar, când viața i-a fost spulberată de un șofer băut și drogat, care a fugit de la locul accidentului. L-a lovit în plin, cu viteză, chiar pe trecerea de pietoni și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Un bărbat care a accidentat mortal un pieton în Bucureşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri. 

Traversa regulamentar, când viața i-a fost spulberată de un șofer băut și drogat, care a fugit de la locul accidentului. L-a lovit în plin, cu viteză, chiar pe trecerea de pietoni și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Un bărbat care a accidentat mortal un pieton în Bucureşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

”În jurul orei 4.40, la intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi, a avut loc un accident rutier. Un autoturism a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În urma accidentului pietonul a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei”, au transmis, duminică dimineaţă, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

După verificări, şoferul a fost idenfiticat, fiind prins şi dus la audieri.

În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infractiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Recomandari