Căutare Live

Sorin Oprescu: "Nu are sens sa marim taxele si impozitele in Bucuresti"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu are niciun sens sa se mareasca taxele si impozitele in Bucuresti, pentru ca nu ar fi niciun beneficiu, dar decizia va fi luata de CGMB, dupa ce apare ordonanta privind reactualizarea taxelor si impozitelor.

"Am dat in analiza la finantisti, la contabili. Nu are niciun sens (majorarea taxelor si impozitelor - n.r.). Beneficiul pentru Primarie e mic. Eu nu-i mai incarc pe bucuresteni. Eu, personal, nu, dar o sa dau in analiza, in Consiliul General", a precizat Oprescu.

El a adaugat ca pe cetateni nu-i intereseaza ca este vorba de o reactualizare a taxelor si impozitelor. Intrebat cand se va discuta in Consiliul General, Oprescu a raspuns: "Intai sa apara ordonanta (...) Ordonanta am vazut-o, e coerenta, dar e tarziu, bugetul are nevoie, dar nu aceasta este resursa".

Guvernul a adoptat o hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%.

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

Un schior si-a gasit sfarsitul pe partie, la Poiana Brasov... Sapte drumuri nationale blocate. Comandamentul de iarna se reuneste la Ministerul de Interne...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri