Antena Căutare

Un schior si-a gasit sfarsitul pe partie, la Poiana Brasov

Si-a facut partie spre moarte! Un schior de 65 de ani si-a gasit sfarsitul la Poiana Brasov, dupa ce s-a izbit de temelia de ciment a gardului de protectie. Cobora cu peste o suta de kilometri la ora, fara casca. Asta au spus martorii, care au vazut cum schiorul a murit pe loc cu capul zdrobit.

Schiorul avea 65 de ani de viata si zeci de experienta. Sigur pe el, a incercat o coborare de-a dreptul sinucigasa. Fara slalom. Fara plug.

Turistii care s-au apropiat sa-i dea o mana de ajutor au ramas cu o imagine terifianta. Au sunat la 112 si au spus direct - Un barbat a murit pe partie.

Acum se fac cercetari sa se afle identitate si traumele care au dus la deces. Schiorul venise singur pe partie. O stia ca-n palma si a incercat sa-si depaseasca limitele.

O viteza asemanatoare ar fi avut si fostul realizator de televiziune, Serban Huidu, in accidentul de schi de acum 2 ani. A intrat in coma dupa ce s-a izbit de un copac pe o partie din Austria. Avea casca si a avut zile. Schiorul din Poiana Brasov a preferat sa-si descopere capul in fata mortii.

Un bebelus oparit cu apa fierbinte a fost salvat dintr-un sat inzapezit din judetul Botosani... Sorin Oprescu: "Nu are sens sa marim taxele si impozitele in Bucuresti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x