Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vantu va fi eliberat din arest! Magistratii au admis recursul inculpatului

Tribunalul Bucuresti a decis joi eliberarea lui Sorin Ovidiu Vantu, arestat intr-un dosar de santaj la adresa managerului Realitatea Media, Sebastian Ghita. Vantu, aflat in arest din 23 mai, are interdictia de a parasi tara si de a lua legatura cu partile implicate in acest dosar. Alaturi de Vantu, a fost eliberat si celalalt inculpat in acest caz, Ilie Cezar.



Pentru prima oara de la inceputul dosarului, decizia Tribunalului este definitiva. Vantu va parasi arestul preventiv joi seara, alaturi de Ilie Cezar.

Initial, magistratii au apreciat ca masura arestarii preventive este legala , metinand astfel cele 60 de zile de arest.

Pe data de 23 mai, Sorin Ovidiu Vantu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata, in stare de arest, de catre procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit Parchetului General, in perioada martie-aprilie 2011, sub amenintarea denuntarii unui contract de consultanta si management, Vantu i-a cerut lui Sebastian Ghita suma de 150.000 euro. In plus, Vantu l-ar fi amenintat cu moartea pe Ghita si familia acestuia.

Mai exact, constrangerea a fost realizata prin amenintarea cu uciderea partii vatamate dar si prin compromiterea imaginii publice.

Stire in curs de actualizare...



Antena3.ro Oana Zavoranu a avut orgasm cand a semnat actele de divort... Judecatorii, pedepsiti daca aplica legislatia europeana impotriva Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x