Antena Căutare

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la 6 luni de inchisoare cu executare pentru santajarea lui Sebastian Ghita. Sentinta poate fi atacata cu recurs, informeaza Mediafax.

In acelasi dosar, Ion Ilie Cezar a primit cinci luni de inchisoare. Cei doi au fost trimisi in judecata pe 23 mai 2011 sub acuzatia de de santaj.

Potrivit acuzarii, in perioada martie - aprilie 2011, Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar l-au constrans, prin amenintare, pe Sebastian Ghita, parte vatamata in dosar, sa le remita suma de 150.000 de euro ori sa accepte denuntarea unui contract cu scopul obtinerii injuste, in folosul lor de beneficii materiale cu consecinta prejudicierii partii vatamate.


Constrangerea a fost realizata prin amenintarea cu uciderea partii vatamate, a familiei sale, respectiv compromiterea imaginii publice.


Inca 193 de scoli si-au suspendat cursurile din cauza gerului.In total, sunt inchise 373 de unitati de invatamant din 29... UPDATE! Codul galben de ninsoare si viscol a intrat in vigoare: A1, A2 si alte 25 drumuri nationale, inchise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x