Antena Căutare

Soții decedați în accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu au fost înmormântați. Singura dorință a familiei: ”Să se facă dreptate!”

Cei doi soți care și-au pierdut viața în urma accidentului care ar fi fost provocat de fostul ministru Daniel Chițoiu au fost înmormântați în județul Argeș.

Soții Haralambie și Elisabeta Pristavu au fost conduși pe ultimul drum de familie. În urma lor, însă, rămâne misterul în ceea ce privește circumstanțele producerii accidentului.

Răsturnare de situație în accidentul lui Daniel Chițoiu. Politicianul ar fi fost vinovat de tragedie

Conform Antena 3, oamenii veniți să-și ia rămas bun de cei doi soți susțin că este o pierdere imensă pentru comunitatea din Pitești, cei doi fiind un exemplu de decență și omenie.

Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident cumplit! Un bărbat a murit

Familia celor doi bătrâni își dorește în primul rând dreptate.

Poliția din Argeș, despre accidentul lui Chițoiu

IPJ Argeş a anunțat vineri că au fost audiați mai mulți martori și că sunt desfășurate cercetări „in rem” în cazul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație, la Spitalul Floreasca: ”Am aflat detalii din presă. Medicii... Momente de panică în Poiana Brașov. Bancomat aruncat în aer, zeci de turiști speriați. Câți bani au reușit să fure hoții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x