Antena Căutare

Spaima de la Bursuceni! Un preot a umilit un elev de 14 si i-a aplicat si o corectie violenta

Bataia nu e rupta din Rai! Nu asta crede si un preot din Suceava, care a umilit, la scoala, un baiat de 14 ani. L-a scos in fata clasei, la ora de religie, si i-a aplicat o corectie violenta. Un alt elev a filmat toata scena

Parintele Constantin e spaima satului Bursuceni, mai ales a copiilor de scoala, spun oamenii locului.

Ultima victima, un elev care ar fi indraznit sa vorbeasca la ora de religie. Din banca, un alt elev a avut curaj sa filmeze toata scena.

Preotul Daniel n-a vrut sa comenteze. Pentru parintele altui elev, imaginile nu au nevoie de comentarii. Iar filmarea este suficient de convingatoare pentru ca ministrul Educatiei sa ia masuri.

“Pare ca este o scena dintr-un film si ca lucrurile sunt de joaca, nu sunt reale. Asa ceva nu trebuie sa se intample niciodata in nicio scoala“, a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Mama baiatului nu a vrut sa comenteze situatia. Politistii s-au sesizat insa, iar profesorului de religie i s-a intocmit dosar penal.

Tentativa de asasinat din Bucuresti: Politistii au realizat portretul-robot al unuia dintre criminali... EXCLUSIV! Romanii sunt zilnic furati la cantar in magazinele si pietele din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x