Antena Căutare

SPECIAL: Mesajul Ameliei Antoniu pentru cei care o sustin

"Nu am cuvinte sa va multumesc!" - Acesta este mesajul Ameliei Antoniu, prim-solista de la Opereta, infectata la spitalul CF 2, pentru cei care o sustin. Echipa Observatorului Antenei 1 i-a scris Ameliei cateva intrebari pe o bucata de hartie. Si aceasta a raspuns, la fel, in scris. Nu poate inca vorbi. Dar mesajul ei este cutremurator.

Cea mai mare dorinta a Ameliei Antoniu este sa se reintoarca pe scena Operetei Romane, pentru a le multumi celor care o sustin in aceste momente grele. "Ii consider prietenii mei pe cei care vin la spectacole, sa ma vada", a scris pe o buata de hartie Amelia.

Mesajele scrise ale Ameliei pentru telespectatorii Observatorului au fost transmise de catre mama solistei, care sta cu ea in permanenta la spital.

"In sistemul medical romanesc nu mai am incredere. Am insa incredere in capacitatea extraordinara de vindecare a medicilor. Imi tremura inima pentru Alice Preda, pacienta care a suferit alaturi de mine si ma rog la Dumnezeu sa o mai lase si pe ea cu noi", a mai scris Amelia.

"Le datorez viata celor de la Terapie Intensiva, de la Spitalul Universitar", incheie solista Opereti Romane.

Controversa: Prefectul Capitalei vrea eutanasierea cainilor vagabonzi... Bucuresti: Un tanar s-a sinucis la metroul din Piata Romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x