Antena Căutare

Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă! După pacienții filmați în ipostaze intime, au apărut fotografii controversate cu asistenții medicali!

După imaginile cu pacienții în ipostaze intime, scandalul de la Spitalul de Psihiatrie din Târgu-Jiu continuă. Asistenții medicali au fost fotografiați în timp ce se tund în sala de mese a bolnavilor.

Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă! După pacienții filmați în ipostaze intime, au apărut fotografii controversate cu asistenții medicali! Galerie
spital psihiatrie targu-jiu

După imaginile cu pacienții în ipostaze intime, scandalul de la Spitalul de Psihiatrie din Târgu-Jiu continuă. Astăzi, o nouă serie de imagini, de această dată avându-i protagoniști pe asistenții medicali, a atras atenția autorităților.

În urmă cu o săptămână, opinia publică era revoltată de înregistrarea video în care trei pacienți ai Spitalului de Psihiatrie din Târgu-Jiu sunt încurajați să se dezbrace și să întreșină relații intime. Astăzi, o nouă serie de imagini a intrat în atenția autorităților.

Asistenții medicali au transformat sala de mese a pacienților în frizerie

Doi asistenți medicali au fost fotografiați în timp ce se tundeau în sala de mese. Asistentul medical principal Alexandru Crăciun este tuns în sala de mese de către colegul său Gheorghe Popescu, potrivit igj.ro, citat de observator.tv.

Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă! După pacienții filmați în ipostaze intime, au apărut fotografii controversate cu asistenții medicali!

spital psihiatrie targu-jiu

Asistenții medicali și tot personalul de la Psihiatrie beneficiază de sporuri de până la 90%, pentru că își desfășoară activitatea într-un astfel de mediu.

Conducerea spitalului a început o anchetă administrativă în acest caz.

CITEȘTE ȘI: Pacient cu probleme psihice, desfigurat de infirmierii unui spital din Vaslui. „L-au bătut până l-au lăsat fără dinți în gură!”

Amenințări cu pistolul, în centrul Capitalei! Mai mulți oameni au fost îngroziți. „Avea ochii roșii, tulburi” - Video... Zile libere 2019. Bugetarii vor avea mai multe zile libere în perioada următoare. Guvernul a anunțat calendarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x