Antena Căutare

Amenințări cu pistolul, în centrul Capitalei! Mai mulți oameni au fost îngroziți. „Avea ochii roșii, tulburi” - Video

Un bărbat a făcut amenințări cu pistolul, marți seară, în centrul Capitalei, plimbându-se haotic printre mașini și îngrozind mai mulți șoferi.

Un bărbat a făcut amenințări cu pistolul, marți seară, în centrul Capitalei, plimbându-se haotic printre mașini și îngrozind mai mulți șoferi.

„Avea ochii roșii, erau tulburi. Părea agitat. Nu mi-a spus absolut nimic. Pur și simplu a îndreptat arma către mine”, a spus unul dintre șoferi despre bărbatul care a făcut amenințări cu pistolul.

Un tânăr îşi căuta loc de parcare în zona Şincai, în momentul în care a fost ameninţat cu pistolul. A încremenit în momentul în care a văzut arma. A reuşit să reacţioneze şi să apeleze la 112, abia în momentul în care agresorul i-a făcut semn să plece.

Mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului.

În baza descrierii făcute de oameni, individul a fost identificat într-un bloc din apropiere. La percheziţia corporală, asupra sa polițiștii au găsit un pistol neletal de tip airsoft.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la secția de poliție.

Poliţiştii continuă acum ancheta pentru a afla ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Circulația blocată de protestul taximetriștilor. Restricții de trafic în București... Scandalul de la Spitalul de Psihiatrie Târgu-Jiu continuă! După pacienții filmați în ipostaze intime, au apărut fotograf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x