Antena Căutare

STRĂINUL CU BOMBOANE, spaima părinților! Un necunoscut le dă copiilor bomboane pe străzile din Chișinău

Părinții din Chișinău sunt alertați peste măsură, după ce un instructor de autoapărare a surprins un fapt suspect în ziua mare, tocmai în centrul Chișinăului, mai exact pe Bulevardul Dacia.

Părinții din Chișinău sunt alertați peste măsură, după ce un instructor de autoapărare a surprins un fapt suspect în ziua mare, tocmai în centrul Chișinăului, mai exact pe Bulevardul Dacia.

Roman Volhv a observat un bărbat cu un comportament ciudat care oferea bomboane copiilor care treceau pe stradă însoțiți sau nu de persoane adulte. Martorul are „ochiul format”, având în vedere profesia sa și anii de experiență în cadrul unei instituții de ocrotirea normelor de drept din Republica Moldova. Din punctul lui de vedere, individul se afla sub influența anumitor substanțe și gesticula necontrolat, apoi se apropia de copii și de mame ca să le dea o acadea în formă de Moș Crăciun.

Tocmai de aceea, moldoveanul a postat un avertisment pe Facebook și a postat o poză cu bomboana pe care a luat-o de la unul din copii.

CITEȘTE ȘI: Am filmat tot! Primele imagini din ambulanţa neagră! Ce se ascunde în mașina fantomă care a panicat România?

„Oferind dulciuri, se comporta ca un om bun, apoi se retrăgea și îi analiza îndelung pe cei ce luau bomboana. Probabil vroia să se convingă că o vor mânca. Observând că eu fotografiez, s-a grăbit să se ascundă. Mi-a reușit să conving o mămică și un copil să arunce bomboana. Pe ceilalți i-am pierdut din vizor, înțelegând prea târziu ce se întâmplă. Chem părinții și copiii la precauție. Nu luați nimic din mâna străinilor!”, a scris Roman Volhv, martorul celor întâmplate.

Totodată, Roman i-a asigurat pe internauți că băiețelul ademenit cu bomboana nu s-a atins de ea. „Duceți-o de urgență la expertiză!”. a fost mesajul mai multor părinți îngrijorați.

Sursă știre: ea.md/ Sursă foto: ea.md, Facebook Roman Volhv

Un alt cutremur a avut loc în România! Este al doilea într-o singură zi... Elevii vor avea, de anul viitor, pe lângă manuale clasice şi stick-uri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x