Antena Căutare

Subiecte Limba Maternă Evaluare Națională 2019: Avem subiectele! Ce a picat la Limba Maternă

Subiecte de la Evaluarea Națională la Limba Maternă, dar și baremele de corectare, vor fi publicate pe a1.ro când vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației - subiecte.edu.ro.

Subiecte Limba Maternă Evaluare Națională 2019: Avem subiectele! Ce a picat la Limba Maternă
evaluare nationala 2019 limba materna

Subiecte de la Evaluarea Națională la Limba Maternă, dar și baremele de corectare, vor fi publicate pe a1.ro când vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației - subiecte.edu.ro.

Update, ora 15:00. Subiectele la Limba Maternă, Evaluare Națională 2019, au fost publicate de Ministerul Educației, pe subiecte.edu.ro. Le găsești AICI!

Subiectele la Limba Maternă, din cadrul examenului de Capacitate 2019 au un grad medu de dificultate și sunt date în șapte limbi străine: respectiv - germană, italiana, maghiară, rromani, sârbă, slovacă, ucraineană.

A1.ro va publica în acest articol subiectele și baremele primite de elevii care susțin Evaluarea la Limba Maternă.

Rezultatele la Evaluare Națională 2019 se vor afișa pe data de 25 iunie, până în ora 12.00. În intervalul 14:00 - 20:00 se vor depune contestațiile, în cazul elevilor care nu sunt mulțumiți de notele obținute.

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2019 se vor afișa pe 29 iunie 2019.

După ce se încheie Evaluarea Națională, un alt pas important este admiterea la liceu și repartizarea elevilor la liceele pentru care au optat, în funcție de media de admitere.

Calendar admitere liceu 2019 și repartizare liceu

3 – 7 iulie 2019 Elevii de clasa a VIII-a completează fişele de înscriere la liceu
4 – 8 iulie 2019 Verificarea fişelor de înscriere la liceu și corectarea eventualele greşeli în baza de date computerizată
12 iulie 2019 Repartizarea computerizată la liceu

Media de admitere la liceu, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a de liceu a absolvenților învățământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (contează în proporție de 80%), şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a (20%). Vezi AICI formula de calcul a mediei de admitere liceu 2019!

Evaluare Națională 2019. Topul liceelor din București și din România

Topul celor mai bune școli private din București. Cât este taxa anuală

Scandal monstru pe litoralul românesc în plin sezon! Toți hotelierii amenință că vor lua decizii fără precedent... Evaluare Națională 2019 Limba Maternă începe azi: subiecte, bareme și ce să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x