Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00iUmor

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2019 Edu.ro - Avem subiectele! FOTO

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2019 Edu.ro: Subiectele care pică azi la Evaluarea Națională de la Matematică vor fi anunțate în articolul a1.ro, alături de bareme de corectare

subiecte evaluare nationala 2019 matematica

Subiecte Matematică Evaluare Națională 2019 Edu.ro: Subiectele care pică azi la Evaluarea Națională de la Matematică vor fi anunțate în articolul a1.ro, alături de bareme de corectare

Subiectele la Evaluarea Națională 2019 de la proba scrisă la Matematică au un nivel mediu de dificultate. Subiectele la Matematică sunt afișate în articolul a1.ro, mai jos!

UPDATE, ora 15:00 - Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de Ministerul Educației. Baremul de corectare îl puteți consulta pe a1.ro AICI!

UPDATE: Avem subiectele la Matematică - Evaluare Națională 2019

Barem Matematică Evaluare Națională 2019: Cum se rezolvă subiectele și ce notă ai putea lua​


A1.ro a publicat mai sus subiectele care au picat la Evaluare Națională 2019. Ele vor fi disponibile și pe subiecte.edu.ro, la ora 15.00, alături de baremul de corectare!

Cerințele din examenul de astăzi sunt similare celor de la simularea la Matematică: problema de la subiectul I punctul 6 are aceeași diagramă dată la simulare, cerința fiind ușor diferită. Elevii au avut două ore la dispoziție pentru a rezolva subiectele de la examenul la Matematică.

Vezi Modele subiecte și bareme la Matematică - Evaluare Națională 2019

Barem Matematică Evaluare Națională 2019 - Vezi care au fost cele mai grele subiecte pe care le-au primit azi, elevii de clasa a VIII-a!


La Evaluarea Națională de anul trecut, elevii au avut de rezolvat trei subiecte mari. Subiectele la Evaluarea Națională de matematică din 2018 le-au adus elevilor cerințe de rezolvare a exercițiilor de aritmetică, exerciții cu mulțimi, fracții, precum și exerciții de geometrie cu un trapez și cu un paralelipiped dreptunghic. Le vezi mai jos:

Subiecte Evaluarea Națională din 2018

Subiecte și bareme la Evaluarea Națională din 2018 le poți consulta și aici.

Evaluarea Națională 2019 continuă, vineri, 21 iunie 2019, cu proba la Limba și Literatura Maternă, susținută de elevii care aparțin minorităților naționale.

Primele rezulate se afișează pe 25 iunie 2019, iar rezultatele finale, după contestații, se afișează pe data de 29 iunie 2019.

Citește și:

Evaluare Națională 2019 Matematică - Elev din București, eliminat de la examen​

Evaluare Națională 2019 Matematică Edu.ro. începe azi! Subiecte, bareme și ce trebuie să știi

Tot ce trebuie să știi despre Evaluare Națională 2019, Română și Matematică

Edu.ro Evaluare Națională 2019 - Vezi ultima medie admitere liceu pe județe​

sursa foto: realitateamedia.ro​

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro