Antena Căutare

Suceava: Un politist de frontiera, impuscat de colegii sai dupa ce a provocat un accident si a fugit

Un politist de frontiera din Suceava , care a provocat un accident de circulatie si apoi a fugit, a fost oprit de politistii de la rutiera doar cu cinci focuri de arma. A fost ranit la picior de un glont si dus imediat la spital. Aici, colegii sai au gasit si explicatia pentru goana nebuna: era baut bine si incerca sa scape de etilotest.

Politistul de frontiera a pierdut controlul volanului din cauza drumului alunecos, s-a rostogolit de mai multe ori si ajuns in curtea unui localnic din Ulma.


Politia a sosit imediat la locul accidentului. Cand a fost luat la intrebari, soferul a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest. Ba mai mult a si luat-o la fuga.

Agentii de politie au pornit pe urmele lui si au tras cinci focuri de arma. Unul dintre gloate l-a nimerit in picior, dupa care a a fost imobilizat si dus la spitalul din Radauti. Din fericire nu a fost operat pentru ca glontul a trecut prin picior.

In urma anchetei, s-a determinat ca soferul este agent in cadrul Politiei de Frontiera, Sectorul Brodina. Pe numele politistului s-a intocmit un dosar penal pentru refuzarea de recoltare de probe biologice si fuga de la locul accidentului.

Descinderi de amploare in Arges: Peste 150 de persoane, printre care si politisti, suspectate de furt de produse petroli... Romanii dau cinci luni de salariu catre stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x