Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un bărbat din Cluj ar fi întreținut relații sexuale cu zeci de minori. Pedofilul a fost reţinut de poliţişti în Joia Mare

Un suspect de pedofilie din Cluj a fost reţinut de poliţişti, în Joia Mare! Asta după ce a fost denunţat că ar avea zeci de poze indecente în apartament. În mod ciudat, deşi acesta aducea de ani buni minori în casă, nimeni nu s-a sesizat până acum.

Vecinii băratului de 52 de ani și polițiștii din comună, credeau că adolescenții care îl vizitau din ce în ce mai des, merg acolo pentru a se juca pe calculator. În urmă cu două săptămâni, un tânăr care a reușit să intre în apartamentul bărbatului, a sunat la 112 și a anunțat că a găsit zeci de poze cu minori în ipostaze indecente.

A fost o perioadă în care oamenii legii l-au supravegheat, iar ieri au intrat în apartament.

La finalul percheziției care s-a terminat târziu, în noapte, anchetatorii au ridicat un calculator și mai multe carduri de memorie care urmează să fie analizate. În ultima perioadă polițiștii au declarat că bărbatul a ademenit în apartamentul său zeci de minori cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, cu care ar fi întreținut relații sexuale.

Procurorii au considerat că bărbatul nu este un pericol social și au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile, a transmis corespondentul Observator, Alex Pruneanu.

Recomandari