Antena Căutare

Suspect retinut in cazul furtului de un milion de euro de pe autostrada Bucuresti-Pitesti

La doi ani de la jaf, politistii au retinut un suspect in cazul furtului de un milion de euro de pe autorstrada Bucuresti-Pitesti. Peste 22 de kilograme de aur au disparut in august 2011 din masina unui turc. Ar fi fost trei talhari. Individul prins neaga totul.

In august 2011, pe autostrada Bucuresti - Pitesti, suspectul impreuna cu doi complici ar fi talharit un cetatean turc. Din masina acestuia au furat aurul, in timp ce se deplasau in trafic. Au fost somati sa opresca de ocupantii unei masini care avea stroboscoape si un baston de circulatie. Ei spun ca au crezut ca sunt politisti, asa ca ocupantii din masina cu bijuterii au tras pe dreapta.

Din acea masina au coborat trei indivizi cu fetele acoperite. Unul dintre ei ar fi avut un pistol. Le-au spart geamurile din fata. Au cotrobait prin toata masina si i- au deposedat de bijuteriile aflate in portabagaj.

Samir Chirila nu este la prima fapta de acest gen. Individul a facut puscarie in Romania, dar si in Germania, dupa ce s-a dat drept politist si a savarsit mai multe furturi.

Barbatul a fost dus la Tribunalul Arges pentru ca procurorii vor sa il trimita in arest pentru 29 de zile. Avocatul sau, in schimb, sustine ca nu este nimic adevarat si ca tanarul nu are nicio legatura cu talharia.

Noul Cod de Procedura Civila intra in vigoare incepand de astazi... Clinica unde o operatie de liposuctie a dus la decesul unei tinere, inchisa pentru a ingreuna ancheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x