Antena Căutare

Cum poți susține cauza fundației Motivation România de a dona 1.000 de scaune rulante pe an persoanelor cu dizabilități

HomeZZ.ro popularizează inițiativa APAIR de a se implica în cursele organizate în octombrie, cu ocazia Bucharest Marathon, pentru a strânge 1.000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități, cauză susținută de fundația  Motivation România.

HomeZZ.ro popularizează inițiativa Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) de a se implica în cursele organizate în octombrie, cu ocazia Bucharest Marathon, pentru a strânge 1.000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități, cauză susținută de fundația Motivation România.

Evenimentul Bucharest Marathon se va desfășura pe 13 și 14 octombrie în Capitală, iar reprezentanții APAIR își propun să formeze o echipă cât mai numeroasă formată din colegii de breaslă, membrii familiei și prietenii acestora.

Persoanele interesate se pot înscrie online, până pe 29 septembrie. O parte din banii obținuți din taxele de înscriere vor fi donați fundației Motivation România, de asemenea se pot face donații direct prin platforma Galantom.

„Pe 13-14 octombrie fiecare dintre noi va deveni <cel căruia îi pasă>. Cu mic, cu mare, noi, agenții imobiliari, împreună cu familiile și prietenii noștri, ne vom reuni în echipa APAIR pentru a dărui speranță, inspirație și un sprijin real celor care au nevoie de noi”, declară reprezentanții asociației.

Dacă și tu ești interesat să alergi cei 42 de km pentru o cauză nobilă, HomeZZ.ro te invită să te alături evenimentului din Piața Constituției pe 13-14 octombrie pentru a oferi o șansă persoanelor cu dizabilități locomotorii de a merge mai departe!

Informații cumplite ies la iveală! Cine este românul răpit în Nigeria de PIRAȚI!... Cine este designerul cămășii care a făcut senzație la Best FIFA Awards...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x