Live acum
Prime Time 20:30Adela

Tamara Buciuceanu familie: cine este sora actriței, mama actorului Mihai Constantin

Tamara Buciuceanu familie: cine este sora actriței, mama actorului Mihai Constantin. Iulia Buciuceanu este o soprană celebră și s-a născut într-o familie de artiști: părinții ei au studiar canto și au dirijat și compoziție, la Conservator.

tamaar buciuceanu botez

Tamara Buciuceanu familie: cine este sora actriței, mama actorului Mihai Constantin. Iulia Buciuceanu este o soprană celebră și s-a născut într-o familie de artiști: părinții ei au studiat canto și au dirijat și compoziție, la Conservator.

Tamara Buciuceanu se trage dintr-o familie de mari artiști. De altfel, sora actriței, Iulia Buciuceanu este o mare soprană.

Primii pași în lumea muzicii i-a făcut la 10 ani, când cânta în corul catedralei de la Chișinău. În anii 1947–1950, Iulia Buciuceanu a studiat la Conservatorul din Iași, avându-i ca dascăli pe Mansi Barberis și Grigori Magiari (canto), iar între 1950 și 1953 la Conservatorul din București , luând lecții de la Victor Costescu-Duca, Petre Ștefănescu Goangă (canto), Jean Rânzescu și Jean Bobescu.

Tamara Buciuceanu familie: cine este sora actriței, mama actorului Mihai Constantin

Iulia Buciuceanu a fost căsătorită cu actorul George Constantin, cu care a avut un copil, pe Mihai Constantin sau ”Ionică” din celebrul film ”Liceenii”.

Atât mama Iuliei Buciuceanu (Iulia), cât și tatăl (Ioan) au studiat canto și, respectiv, dirijat și compoziție, la Conservator. Avea doi frați și două surori, printre care actrița Tamara Buciuceanu.

”Mama și-a dorit ca măcar una dintre fete (că eram trei) să devină artistă. Am fost două. Eu și Iulia, prim solistă a Operei Române”, declara Tamara Buciuceanu Botez într-un interviu

Citește și:

Recomandari