Antena Căutare

Tânără de 17 ani înjunghiată de fostul iubit în timp ce era cu actualul prieten

O tânără în vârstă de 17 ani din Prahova a fost înjunghiată în gât, joi, de fostul iubit, în timp ce era într-un restaurant cu actualul prieten. Fata fost dusă la spital.

Tânără de 17 ani înjunghiată de fostul iubit în timp ce era cu actualul prieten
Fată înjunghiată

Scandalul a izbucnit într-un restaurant din comuna Gura Vitioarei, unde tânăra a fost înjunghiată în gât de fostul iubit, conform reprezentanţilor Poliţiei Prahova.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra are 17 ani şi a fost înjunghiată în gât de fostul ei iubit, în timp ce era cu actualul ei prieten şi cu mama ei lângă un local.

Cei doi s-au certat, iar apoi fata, pe fondul geloziei, a fost atacată. Tânăra a fost dusă la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. Presupusul agresor a fost prins, însă în timpul cercetărilor s-a simţit rău, astfel că a fost dus la spital, sub supravegherea poliţiştilor.

Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Șobolan în sala de clasă! Panică printre elevi, la un liceu din Galați! VIDEO... Secretul tulburător ce UCIDE în spitalele din România! „Din păcate, ne amintim de psiholog doar când cineva se sinucide”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x