Tată-monstru în Maramureș! Și-a violat fiica în vârstă de 12 ani! „Mama fetei îi ia apărarea soțului”

 

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost violată de tatăl ei, în localitatea Ruscova din Maramureș. Mama fetei i-ar lua apărarea bărbatului, care a fost deținut anterior pentru furt calificat. 

Tatăl acuzat că și-a violat fiica în vârstă de 12 ani, în mod repetat, a fost reținut pentru 24 de ore. Din spusele localnicilor din Ruscova, fetița care a fost abuzată sexual provine dintr-o familie chinuită de sărăcie.

„Cică are probleme mintale și se vrea să fie scăpat de pușcărie. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel și părinții lui”, a spus un vecin al familiei, conform baiamare24.ro, citat de libertatea.ro.

Tatăl care și-a violat fiica în vârstă de 12 ani a fost internat în Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize medico-legale.

„Imediat după sesizarea faptei, polițiștii au dispus măsura internării suspectului, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. În cursul zilei de azi, (24 aprilie 2019 n.r.) bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Tatăl acuzat că și-a abuzat violat fiica în vârstă de 12 ani mai are trei copii, dintre care două fetiţe. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe