Antena Căutare

Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele cu COVID-19 asimptomatice, în următoarea perioadă! „Sunt nişte riscuri”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, joi, că ia în calcul ca persoanele infectate cu noul coronavirus (COVID-19) care sunt asimptomatice să stea acasă, cu o condiție.

Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele cu COVID-19 asimptomatice, în următoarea perioadă! „Sunt nişte riscuri”
Nelu Tătaru, anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele cu COVID-19 asimptomatice, în următoarea perioadă! „Sunt nişte riscuri” | Hepta

„Am dat măsurile de relaxare. Este deja o perioadă în care sunt nişte riscuri. Dând voie în locuri libere unor persoane pe care le ştim infectate, creşte acest risc.

În măsura în care vom avea transmitere comunitară joasă, gândim şi asimptomaticii acasă, sub supravegherea medicilor de familie", a spus ministrul, aflat într-o vizită la Mioveni, unde evaluează situaţia unităţii sanitare din localitate.

Anunț de ultim moment! Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări

Nelu Tătaru a adăugat că Ministerul Sănătăţii doreşte să preia coordonarea „strict medicală" a spitalelor, dar a precizat că acestea vor rămâne la autorităţile locale.

Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

„Să preia coordonarea strict medicală (MS - n.r.). Subordonarea, ordonatori de credite rămân autorităţile locale. Condiţia este noi să avem un management, o conduită şi o coordonare medicală centralizată pentru a putea desfăşura o activitate medicală şi de calitate, dar şi complexă. Gândiţi-vă că dacă în această pandemie nu aveam coordonarea, nu puteam, oricât aş fi mers eu prin fiecare spital, să aduc modificarea acelui management şi gândiţi-vă că au fost focare importante", a arătat Tătaru, potrivit Agerpres.

Alertă! Un nou focar de coronavirus în România, în ziua în care numărul de cazuri a crescut fulminant. Toți infectații s... Oameni răpiți din gări, bătuți, ţinuți flămânzi și puși să muncească până la epuizare. Scene de groază în Maramureș - FO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x