Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

„Mamă, tată, vă iubesc foarte mult!” Cuvintele rostite de un român, care intră violent cu mașina într-un tir, în timp ce transmite pe Facebook!

Un șofer român intră cu peste 170 de kilometri la oră într-un tir, alegând să pună capăt suferinței provocate de despărțirea de iubita sa. Bărbatul a transmis tot pe Facebook.

Un șofer român intră cu peste 170 de kilometri la oră într-un tir, alegând să pună capăt suferinței provocate de despărțirea de iubita sa. Bărbatul a transmis tot pe Facebook.

Live-ul este oprit în cele din urmă de un polițist, după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie. Starea românului, deocamdată, nu este cunoscută.

Un tânăr şofer român a transmis live pe Facebook momentul în care a ales să se sinucidă, la volanul dubei pe care o conducea în Germania. A început să transmită pe contul personal de pe reţeaua de socializare şi să explice de ce a ales să îşi ia viaţa. Cristian Claudiu tocmai aflase la telefon, de la iubita lui, că aceasta îl părăseşte, scrie observator.tv.

"Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă." spune şofer.

Video AICI.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro