Antena Căutare

Tibi Ușeriu a abandonat cursa extremă desfășurată la temperaturi de minus 50 de grade! Sportivul, dus de urgență la spital cu elicopterul

Norocul nu a fost de partea lui Tibi Ușeriu, care și-a dorit cu ardoare să se înscrie la Yukon Arctic Ultra, o cursă extremă, ce se desfășoară în Canada, la temperaturi ce ajung chiar și la minus 50 de grade, însă a fost nevoit să renunțe la cursă la scurt timp. 

Norocul nu a fost de partea lui Tibi Ușeriu, care și-a dorit cu ardoare să se înscrie la Yukon Arctic Ultra, o cursă extremă, ce se desfășoară în Canada, la temperaturi ce ajung chiar și la minus 50 de grade, însă a fost nevoit să renunțe la cursă la scurt timp.

Tiberiu Uşeriu scrie istorie! ”Am evadat din două pușcării!” A furat, a tâlhărit, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, a ispășit zece. A câştigat, din nou, Maratonul Arctic

Tibi Ușeriu a abandonat cursa după doar 24 de ore și a fost transportat cu un elicopter la spital, din cauza unor degerături. Acesta ar fi trebuit să parcurgă 700 de kilometri în sălbăticie, la temperaturi extrem de scăzute, ce ajung chiar și la minus 50 de grade.

Sportivul s-a menținut în primii zece și a parcus 90 de kilometri, însă, din cauza degerăturilor, el a fost nevoit să abandoneze cursa, potrivit unui anunț făcut chiar de pagina de Facebook a ONG-ului Tăşuleasa Social, pe care îl administrează împreună cu fratele său: ”Din păcate, acest telefon, aşteptat cu sufletul la gură, ne-a adus veşti foarte proaste. Tibi a suferit degerături la degetele piciorului drept. Organizatorii l-au scos din concurs şi încearcă să îl transporte cât mai repede la spital, cu elicopterul. Sperăm că nu e atât de grav precum pare. Toate gândurile noastre bune merg acum spre Tibi. Din păcate, această cursă s-a oprit aici”.

"Mă cam dezintegrez!" Imagini şocante cu Uşeriu! Tibi are corpul umflat, dar nu renunță: Vrea să cucerească Cercul Polar pentru a treia oară

Tibi Ușeriu a precizat, într-o conversație cu fratele ei, că degetele piciorului drept i-au degerat în timp ce dormea, iar medicii au decis să fie retras din cursă și dus la spital de urgență: ”Nu ştiu cât e de grav, da` nu le mai simt (n.r. degetele de la picioare). Îs albastre toate. Mi le-au pus în nu ştiu ce apă şi o spus că trebuie să îmi facă nişte infiltraţii cu nu ştiu ce, ca să le pună în circulaţie, că mi-s albastre toate”, a explicat sportivul.

Tibi Uşeriu este singurul român care s-a înscris în concurs, la proba de 700 de kilometri, alături de alţi 41 de concurenţi din alte state.

Maratonul Yukon Arctic Ultra se desfăşoară în perioada 3 - 16 februarie 2019 şi presupune parcurgerea prin sălbaticie a unei distanţe de 430 de mile (aproximativ 700 de kilometri).

Cursa se desfăşoară pe traseul Whitehorse (start) – Muktuk – Dog Grave Lake – Braeburn – Ken Lake – Carmacks – McCabe – Pelly Crossing – Pelly Farm – Scroggie Creek – Dawson City (sosire).

Accident grav, în urmă cu puțin timp! Un microbuz cu 16 persoane s-a izbit violent de un parapet! ... Înconjurat și lovit fără milă! Un copil din Baia Mare a trăit clipe de coșmar, în plină stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x