Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

"Mă cam dezintegrez!" Imagini şocante cu Uşeriu! Tibi are corpul umflat, dar nu renunță: Vrea să cucerească Cercul Polar pentru a treia oară

Tibi Ușeriu, aflat în fruntea ultramaratonului de la Cercul Polar, se confruntă cu greutăți din punct de vedere fizic. Are corpul umflat și viscolul și zăpada face ca înaintarea lui să fie din ce în ce mai dificilă.

Tibi Ușeriu, aflat în fruntea ultramaratonului de la Cercul Polar, se confruntă cu greutăți din punct de vedere fizic. Are corpul umflat și viscolul și zăpada face ca înaintarea lui să fie din ce în ce mai dificilă.

Performanța sa este cu atât mai mare cu cât doar zece dintre cei care au luat startul se mai află, în prezent, în cursă. Cu corpul degerat și epuizat fizic, Ușeriu a fost surprins în niște imagini absolut sfâșietoare: Tibi, prăbușit în genunchi, a găsit puterea să se ridice, pentru a continua aventura ce-i poate aduce cea de-a treia victorie în ultramaratonul de la Cerul Polar.

Trei români intrați în cursă, unul singur rezistă în continuare: Tibi Ușeriu

La cea de-a zecea ediţie a competiţiei, Tibi Ușeriu s-a înscris alături alți trei trei români - Avram Ioancu, Florina Iofcea, Levente Polgar - , dar aceștia au abandonat cursa încă din prima zi din cauza vremii extreme, cu vânt care depășește 94 de km/oră.

32 de sportivi din lume au reușit să încheie acest ultramaraton

România este a doua țară ca număr de participanți, după Zimbabwe, care își trimite șase sportivi să încerce să parcurgă cursa infernală. În cele nouă ediții desfășurate până acum, doar 32 de sportivi au reușit să încheie acest ultramaraton.

Tibi Ușeriu este singurul est-european care a reușit să o câștige și singurul din istoria ultramaratonului care a luat titlul de două ori. Competiția a început în 9 martie în Yukon.

Tibi Ușeriu, o viața de film: "27 pași", un volum în care-și povestește trecutul

În 2017, Tiberiu Ușeriu și-a făcut publică viața ce pare a fi scenariu de film. Tibi își povestește trecutul mult mai puțin glorios, în care a primit o condamnare la 23 ani de închisoare, pentru jafuri armate comise în Germania și Austria și tentativă de omor, și în care a fost gardă de corp a unui interlop care avea legături cu mafia sârbească.

"La colțuri se vorbea, mai ales în ultimul an de zile, despre trecutul meu foarte mult. În Bistrița, majoritatea, cei de vârsta mea, știau că am un trecut destul de controversat și cred că au fost curioși să mă vadă în momentul în care o să-mi destăinuiesc trecutul și în momentul în care am să accept trecutul meu. (...) Nu mi-am pierdut fani în ultimele zile, dimpotrivă, au crescut foarte mult. Cred că pe cei care cred în mine nu i-a putut schimba foarte mult. Cum să vă zic? Prietenii mei au știut toți, eu nu puteam să povestesc cu ei cu o lipsă de zece ani din viața mea. (...)

Ultimele două ediţii ale cursei de la Cercul Polar au fost câştigate de bistriţeanul Tiberiu Uşeriu, singurul concurent care a reuşit o astfel de performanţă. În cele nouă ediţii, doar 32 de participanţi au reuşit să ajungă la finish.

Competiţia 6633 Arctic Ultra a ajuns în acest an la cea de-a zecea ediţie, fiind considerată unul dintre cele mai grele maratoane, având în vedere condiţiile în care se desfăşoară.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro