Antena Căutare

Tinerii, ținte sigure pentru coronavirus. Medicii români descriu realitatea din spitale: „Trebuie să ne îngrijoreze pe toți”

Medicii bucureșteni trag un puternic semnal de alarmă. Vârsta pacienților care ajuns internați, cu forme grave de COVID-19, scade pe zi ce trece. Tinerii au ajuns categorie de risc! Ce tip de activități trebuie evitate.

Numărul pacienților tineri care ajung la spital, infectați cu noul coronavirus, este tot mai mare, atrage atenția medicul Beatrice Mahler.

COVID-19 afectează plămânii, uneori foarte agresiv. Vineri, 10 iulie, s-a raportat un nou deces al unui tânăr în vârstă de până la 39 de ani, la fel ca și ieri.

„Sunt mult mai mulți pacienți tineri care vin simptomatici, care se prezintă cu forme de boală moderate, cu afectare pulmonară. Asta constatăm la Institutul Marius Nasta.

Este un semnal de alarmă ce trebuie să ne îngrijoreze pe toți. Înseamnă că această categorie de vârstă intră în categoria de risc, ținând cont de modul în care se transmite comunitar virusul.

Din păcate, orice mijloc prin care mai multe persoane petrec în același loc, chiar și în aer liber, dar care înseamnă nerespectarea distanțării fizice, creează un risc de infectare”, a spus medicul Beatrice Mahler, la Antena 3.

Câți asimptomatici sunt, de fapt! Cercetătorii trag semnalul: Care este perioada cu potențial maxim de infectare... Intrarea în stare de urgență nu va opri pandemia! Cauza răspândirii virusului, „scrisă în ADN-ul românilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x