Tinerii, ținte sigure pentru coronavirus. Medicii români descriu realitatea din spitale: „Trebuie să ne îngrijoreze pe toți”

Medicii bucureșteni trag un puternic semnal de alarmă. Vârsta pacienților care ajuns internați, cu forme grave de COVID-19, scade pe zi ce trece. Tinerii au ajuns categorie de risc! Ce tip de activități trebuie evitate.

Numărul pacienților tineri care ajung la spital, infectați cu noul coronavirus, este tot mai mare, atrage atenția medicul Beatrice Mahler.

COVID-19 afectează plămânii, uneori foarte agresiv. Vineri, 10 iulie, s-a raportat un nou deces al unui tânăr în vârstă de până la 39 de ani, la fel ca și ieri.

„Sunt mult mai mulți pacienți tineri care vin simptomatici, care se prezintă cu forme de boală moderate, cu afectare pulmonară. Asta constatăm la Institutul Marius Nasta.

Este un semnal de alarmă ce trebuie să ne îngrijoreze pe toți. Înseamnă că această categorie de vârstă intră în categoria de risc, ținând cont de modul în care se transmite comunitar virusul.

Din păcate, orice mijloc prin care mai multe persoane petrec în același loc, chiar și în aer liber, dar care înseamnă nerespectarea distanțării fizice, creează un risc de infectare”, a spus medicul Beatrice Mahler, la Antena 3.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri