Antena Căutare

Titularizare 2020: Calendar, data examenului scris și ultimele noutăți

Ministerul Educației a făcut publice ultimele date despre Titularizare 2020, calendarul complet și condițiile în care se va desfășura proba scrisă a examenului.

Titularizare 2020: Calendar, data examenului scris și ultimele noutăți Galerie
Titularizare 2020: Calendar, data examenului scris și ultimele noutăți

Calendarul privind titularizarea sau mobilitatea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 - 2021 a fost reactualizat prin ordin de ministru, anunţă luni Ministerul Educaţiei şi Cercetării, într-un comunicat.

Citește și: Ludovic Orban, despre noul an școlar: ”Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație”

Calendar Titularizare 2020

Potrivit MinisteruluiEducaţiei şi Cercetării, în perioada 9 - 16 iulie, candidaţii la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unităţile de învăţământ preuniversitar îşi vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele şcolare sau se pot transmite şi electronic.

Când are loc proba scrisă la Titularizare 2020

Proba scrisă din cadrul concursului de titularizare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar va avea loc pe 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

Primele rezultate la Titularizare 2020 și contestații

Primele rezultate ale probei scrise la Titularizare 2020 vor fi afişate pe 4 august. Contestaţiile vor putea fi depuse pe 4 şi 5 august, iar în data de 11 august vor fi anunţate rezultatele finale. Calendarul complet al examenului de Titularizare 2020 poate fi consultat și pe portalul oficial, edu.ro.

Titularizare 2020: Calendar, data examenului scris și ultimele noutăți

*Calendarul pentru Titularizare 2020 a fost publicat; Foto: pixabay.com

Citește și: E oficial, legea a fost promulgată! Toții copiii fără posibilități vor primi o tabletă sau un laptop pentru activităţile școlare

Legea pentru organizarea Titularizării 2020 în perioada stării de alertă, promulgată

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcţionare a sistemului de învăţământ, care prevede că în perioada stării de alertă pot fi organizate concursurile de titularizare în învăţământul preuniversitar şi cele de ocupare a posturilor din învăţământul universitar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ordonanţa vizează stabilirea unor măsuri privind buna funcţionare a sistemului de învăţământ pentru asigurarea continuităţii procesului de învăţământ pe durata stării de urgenţă, completată şi cu starea de alertă, până la eliminarea restricţiilor privind adunările publice, astfel încât procesul de învăţământ să se poată realiza şi în modul online.

Date alarmante în România! Alte 397 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore. Crește și numă... Cele trei asistente medicale de la Spitalul CFR Timişoara confirmate cu coronavirus au solicitat să fie externate şi să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x