Antena Căutare

Toaleta publică din Cluj, care a costat 120.000 de euro, a fost inundată la prima ploaie! Fusese deschisă în urmă cu două săptămâni 

Toaleta publică din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat nu mai puțin de 120.000 de euro și care a fost inaugurată cu mare fast la începutul lunii mai a fost inundată. 

Toaleta publică din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat nu mai puțin de 120.000 de euro și care a fost inaugurată cu mare fast la începutul lunii mai a fost inundată.

Ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe zone din țară, dar și la Huedin, unde toaleta publică a fost inundată de precipitațiile care au căzut în ultimele zile. Mai exact, apa s-a infiltrat prin tavan și s-au format bălți și pe pardoseală.

Chiar și așa, însă, primarul orașului spune că investiția n-a fost recepționată, așa că problemele vor fi remediate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevii vor avea toalete în școli! Ministrul Educației spune că acest an e ultimul cu WC-uri în curte

”WC-ul public din Huedin nu a fost recepționat încă, nu a avut loc recepția finală, l-am deschis doar pentru evenimentul «Produs de Cluj», care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltrațiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepția finală, va veni și constructorul din Bihor”, a spus Moroșan, potrivit Mediafax.

De asemenea, administratorul firmei de construcții din Aștileu, județul Bihor, Mircea Floroiu, a susținut la rândul său că a fost schimbată soluția de etanșare a WC-ului și au fost înlocuite și plăcile de la tavan, afectate de apă. ”S-a remediat problema. Recepția finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Au toaletă în curte, dar sunt conectaţi la Internet prin Wi-Fi. Se întâmplă în Botoșani

Toaleta publică are 160 de metri pătrați, opt cabine și o încăpere pentru mamă și copil, unde se pot schimba scutecele bebelușilor, iar costurile pentru realizarea acesteia se ridică la peste 540.000 de lei, adică 120.000 de euro.

Un tânăr a anulat nunta, după ce logodnica lui a lăsat câinele să mănânce ciocolată și să bea alcool: ”Sunt dezgustat de... Mortul nu a murit! Situație uluitoare la un spital din Arad! Familia pacientului declarat decedat, deși trăiește, a sufe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x