Antena Căutare

Tragedia de la Colectiv. Ana, al 57-lea înger plecat dintre noi!

O tânără de 37 de ani, rănită în incendiul din club Colectiv, s-a stins pe patul de spital. Se numea Ana Albu. Prietenii îi spuneau Elsa.

O tânără de 37 de ani, rănită în incendiul din club Colectiv, s-a stins pe patul de spital. Se numea Ana Albu. Prietenii îi spuneau Elsa.

Tânăra a murit pe patul de spital din cauza arsurilor grave. Anul viitor, urma să se căsătorească. Acum câteva ore, logodnicul ei scria că Elsa este în şoc septic şi le cerea celor care o iubeau să se roage pentru ea. Numărul vcitimelor din Colectiv a ajuns azi, la 57.

Elsa a venise la clubul Colectiv să-și sărbătorească ziua de naștere împreună cu fratele ei, Adrian. Cei doi au fost prinși de vâltoarea declanșată, dar au scăpat cu viață fiind internați în stare gravă. Din păcate, Ana a trecut astăzi în lumea celor drepți, îngroșând rândurile tinerilor pe care întreaga națiune i-a pierdut într-o fatidică zi de 31 octombrie.

Pentru Ana, care locuia în Anglia, amicii ei de acolo au semnat o petiție adresată primului ministru englez David Cameron, intitulată "Aduceți-o pe Elsa acasă!”, încercând să o transfere în Marea Britanie.

Vezi continuarea pe Observator.tv.

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 57 de morţi! O altă victimă s-a stins la Spitalul de Arși... Au venit tichetele de vacanță. Firmele au început să primească vouchere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x