"Voiau să se căsătorească, să aibă copii". Un tânăr a decedat, iar iubita acestuia se află la spital în urma unui accident nefast. A vrut să ocolească un câine, dar a intrat într-un stâlp

Tragedie pe şoseaua care leagă Eforie Nord de Eforie Sud. O tânără aflată la volanul unui autoturism a încercat să evite un câine, a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit violent de un stâlp aflat pe marginea drumului. În urma impactului, iubitul ei a murit pe loc, iar şoferiţa a ajuns la spital. Mama băiatului a trecut întâmplător pe lângă locul accidentului.

"Voiau să se căsătorească, să aibă copii". Un tânăr a decedat, iar iubita acestuia se află la spital în urma unui accident nefast. A vrut să ocolească un câine, dar a intrat într-un stâlp

Tragedia s-a petrecut seara trecută pe drumul care leagă Constanţa de Mangalia, între cele două Eforii. Un martor a anunţat accidentul la 112 şi o armată de salvatori a fost mobilizată.

"Colegii au găsit două persoane încarcerate, o tânără de aproximativ 20 de ani care a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital cu traumatisme multiple, dar şi un tânăr de aproximativ 22 de ani pentru care medicii au fost nevoiţi să declare decesul", spune Anca Chiriță-purtător de cuvânt ISU Dobrogea

La volanul maşinii se afla tânăra care are permis de doar 4 luni. Lipsa de experienţă se pare că şi-a spus cuvântul.

"Ajungând la kilometrul 15 plus 800 de metri, ar fi acroşat un câine, moment când ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, spune Andreea Iliescu", purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Mama tânărului e sfâşiată de durere. Vorbise cu băiatul la telefon cu câteva ore înainte de nenorocire. Ba chiar trecuse prin zona unde a avut loc accidentul.

"Eu am presimţit. Şi am trecut pe lângă accident şi am recunoscut maşina fetei. Când am ajuns acasă mi s-a spus", spune Angelica Costea, mama lui Cristian.

Şoferiţa e internată în spital în stare stabilă. Clipa de neatenţie i-a schimbat definitiv viaţa.

"Aveau. Să se căsătorească, să-şi facă o casă, să aibă copii", spune Angelica Costea, mama lui Cristian.

"Aleseseră să se iubească, să stea împreună. Erau doi copii extraordinar de buni. Extraordinar de buni", spune Ionuţ Anghel, un prieten.

Tânăra are dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele știri