Antena Căutare

Tragedie: Un copil de numai un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul patru

Caz socant in Sighetu Marmatiei! Un copil de numai un an si sapte luni a cazut in gol de la etajul patru al unui bloc. In tot acest timp, tatal copilului, singurul care se afla cu bebelusul in apartament, dormea dus. Din pacate, copilul nu a mai putut fi salvat.

Nenorocirea s-a intamplat in timp ce tatal copilului atipise la televizor. Vecinii au auzit o izbitura puternica si au iesit sa vada ce s-a intamplat. "Am iesit la geam si cu greu am observat o mogaldeata de om pe jos. Prima oara am crezut ca e o papusa. Am sunat imediat la Salvare, la 112", care a venit foarte repede, iar copilul inca mai sufla, mai misca, a declarat o vecina de bloc.

Potrivit Politiei, copilul, nesupravegheat, a sarit jos de pe un fotoliu care se afla langa geam si de pe care s-a suit pe marginea ferestrei.

Medicii au facut tot posibilul sa-l salveze pe micut, insa multiplele lovituri dobandite i-au afectat organele interne si, in cele din urma, copilul a murit in drumul spre spital.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact vinovatia tatalui, care va fi cercetat pentru neglijenta. Mama copilului este plecata la munca in strainatate.

Im memoriam Mile Carpenisan... Romania schimba ceasul: in noaptea de sambata spre duminica pierdem o ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x