Antena Căutare

Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus”

Trei noi simptome ale infectării cu noul coronavirus au fost adăugate la lista oficială a indiciilor date de COVID-19.

Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus”
Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus” | profimediaimages.ro

Până acum, Centrele de Control al Bolilor din Statele Unite ale Americii (CDC) recunoșteau oficial drept simptome de COVID-19: tusea, febra, oboseala, durerile musculare, durerile de cap, pierderea mirosului sau gustului și durerea în gât.

Ce ți se poate întâmpla, dacă bei dezinfectant pentru mâini! Medicii, avertisment dur! „Dacă nu te omoară, te poate face să suferi toată viața!”

Acum, încă trei simptome ale infectării cu noul coronavirus (COVID-19) au fost adăugate la lista oficială: nasul curgător ori congestionat, greața și diareea.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

Potrivit specialiștilor de la CDC, aceste trei simptome pot apărea la un interval de două până la 14 zile după infectarea cu noul coronavirus.

CDC a avertizat că va actualiza lista simptomelor, pe măsură ce trece timpul.

Alertă! Cod roșu de inundații extins, în România! Zonele unde se anunță prăpăd, în următoarele ore!... Cutremur, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x