Antena Căutare

Uite cât o să TRĂIEȘTI, în funcție de ZODIE! Horoscopul vieții îți arată care sunt cei mai longevivi nativi!

Oricine s-a întrebat, măcar o dată în viață, dacă va trăi mulți ani. Totuși, se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Oricine s-a întrebat, măcar o dată în viață, dacă va trăi mulți ani. Totuși, se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens.

Berbec

Fiindca ai o fire impulsiva, obisnuiesti sa risti si sa te aventurezi in tot felul de situatii, nu stai o clipa locului, muncesti pana la epuizare, de aceea poti sa ai deseori probleme de sanatate. Cu toate acestea, poti ajunge sa traiesti pana in jurul varstei de 75 de ani.

Taur

De obicei duci o viata echilibrata, chiar daca te consumi pentru diferite probleme si te lupti cu stresul. Daca te odihnesti suficient si ai grija sa nu faci excese in privinta alimentatiei, sunt sanse sa duci o viata frumoasa pana in jur de 70 de ani.

Gemeni

Ai o natura imprevizibila, duala, de aceea pentru tine exista doua variante: fie esti genul petrecaret care nu se da in laturi de la asumarea riscurilor care predispun la accidente, fie ai grija de tine si te temperezi. Poti trai intre 50 – 70 de ani, in functie de stilul de viata.

Rac

Esti o fire precauta si responsabila, mananci sanatos, asa ca stii cum sa te ingrijesti. Cu toate ca tinzi sa te ingrijorezi si sa te stresezi, nu duci un stil de viata dezechilibrat. Racul se numara printre longevivii zodiacului, asadar ai sanse mari sa prinzi 90 de ani sau chiar mai mult.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Antena Stars difuzează un interviu cu Gabriel Cotabiță, realizat cu două zile înainte de momentul care i-a pus viața în ... Născuți în belșug! CINCI ZODII au NOROC CHIOR la BANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x