Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ: Fum în staţia de metrou Eroii Revoluţiei! A fost BLOCAT accesul în stație

Pompierii verifică staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului nu este restricţionată şi nici staţia nu a fost evacuată, însă a fost blocat accesul călătorilor din exterior.

Pompierii verifică staţia de metrou Eroii Revoluţiei după ce a fost sesizată o degajare de fum la nivelul peronului. Circulaţia metroului, care iniţial nu fusese restricţionată, a fost închisă, fumul provenind din tunelul de metrou, din apropierea staţiei Brâncoveanu. Iniţial fusese doar blocat accesul călătorilor din exterior.

"În urma verificărilor s-a constatat ca fumul provine din apropierea staţiei Brâncoveanu, din subteran. Linia a fost scoasa de sub tensiune si circulaţia metroului sistată. Se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă", anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.


Circulaţia metroului nu a fost iniţial restricţionată şi nici staţia nu a fost evacuată, însă a fost blocat accesul la metroul din exterior, scrie news.ro.

La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare

E cel mai mare dezastru ecologic din ultimii ani! Tone de gunoaie ajung în Dunăre: Efectele sunt catastrofale... Imagini șocante suprinse la malul mării! O furtună violentă a pus pe fugă turiștii care erau pe plajă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x