Antena Căutare

Un alt muncitor din Sri Lanka a venit la Ditrău, dar cu planuri mari! Ce pune la cale tânărul: „Nu mi-e frică”

Tensiunea atinge cote maxime în Ditrău. În plin scandal de discriminare şi rasism împotriva celor doi brutari srilankezi, localnicii vor da din nou testul omeniei!

Tensiunea atinge cote maxime în Ditrău. În plin scandal de discriminare şi rasism împotriva celor doi brutari srilankezi, localnicii vor da din nou testul omeniei!

Un al treilea cetăţean străin a ajuns în România şi va începe munca la aceeaşi brutărie. Vine tot din Sri Lanka şi speră să nu treacă prin acelaşi coşmar prin care au trecut colegii lui.

Pentru Dayan Peries, România înseamnă, în primul rând, o viaţă mai bună. La 24 de ani, acesta şi-a lăsat în urmă părinţii, fraţii şi iubita pentru a se angaja în cea mai ostilă localitate din România: Ditrău, locul în care ura domneşte de mai bine de două săptămâni.

În Sri Lanka, muncitorul a lucrat timp de cinci ani ca patiser. Câştiga doar 200 de dolari pe lună. Aici, acesta va avea un salariu de aproape trei ori mai mare şi va munci cot la cot cu Mahinda şi Piumal, cei doi brutari alungaţi de localnici, mutaţi între sate şi păziţi de poliţişti.

Un alt muncitor din Sri Lanka a venit la Ditrău, dar cu planuri mari! Ce pune la cale tânărul: „Nu mi-e frică”

Doi muncitori din Sri Lanka angajați la o brutărie din Ditrău au scandalizat localnicii

Ceilalți doi muncitori din Sri Lanka, angajați la o brutărie din Ditrău

„Mi-au spus că românii sunt oameni buni şi să nu-mi fac griji, să vin aici, pentru că este o ţară frumoasă. Nu mi-e frică pentru că sunt prietenos, nu am venit aici să fac lucruri rele”, a declarat muncitorul.

Inocenţa lui Dayan s-ar putea însă lovi de prejudecăţile localnicilor.

Tânărul sri-lankez a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Vrea să strângă suficienţi bani încât să-şi poată construi o casă aici. Iar la final, să-şi ceară iubita în căsătorie, împreună cu care să înceapă o nouă viaţă în Harghita!

Pericolul se apropie și va lovi România! Furtuna Ciara, prăpăd în multe țări! Avertismentul dat de meteorologi... Imaginile groazei! Copil de doi ani, filmat când este lovit în plin de o mașină și proiectat la zeci de metri...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x