Antena Căutare

Un baiat din Huedin a murit in timpul unei petreceri pentru indragostiti

Un baiat de 18 ani din Huedin a murit dupa ce un individ a pulverizat spray lacrimogen in localul unde petrecea. Barbatul, fiu de preot si cunoscut scandalagiu, ar fi incercat sa scape astfel din ghearele unor agresori. In haosul creat, petrecaretii s-au inghesuit spre iesire. Baiatul s-a prabusit pe scari, in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reusit sa-l salveze.

Baiatul participa la o petrecere dedicata indragostitilor, organizata chiar de liceul la care era elev. Putin dupa miezul noptii, s-a iscat o altercatie, iar unul dintre petrecareti, un barbat de 28 de ani, a folosit spray lacrimogen.

Elevul de 18 ani a cazut la pamant, sub privirile ingrozite ale colegilor. Acestia au chemat politia si ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic.

Cauza mortii se va sti cu exactitatea, abia dupa necropsie. Barbatul care a folosit spray-ul lacrimogen la petrecerea elevilor din Huedin este acum cercetat de politie.

Doi oameni, raniti in urma unei explozii langa rafinaria Petrobrazi... Masina unui angajat MAI care a participat la perchezitionarea clanurilor Sportivilor si Camatarilor a explodat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x