Antena Căutare

A crezut că Martha era iubirea vieții lui. Tânăra avea alte planuri. Jefuit și amenințat, bărbatul cere să i se facă dreptate

Un tânăr cere să i se facă dreptate, după ce iubita lui l-a jefuit și apoi l-a amenințat cu bătaia, dacă o mai caută. Doar că femeia este de negăsit!

Un tânăr cere să i se facă dreptate, după ce iubita lui l-a jefuit și apoi l-a amenințat cu bătaia, dacă o mai caută. Doar că femeia este de negăsit!

360 de euro și un televizor spart. Un bărbat din Baia Sprie își acuză fost iubită că i-ar fi furat 360 de euro și i-ar fi spart televizorul. Tânărul s-a dus la poliție și a depus o reclamație pe numele femeii, scrie observator.tv.

Tânărul, muzicant, a cunoscut-o pe Martha H. la o petrecere, în luna decembrie. Atracția a fost instantă, așa că cei doi au hotărât să își petreacă sărbătorile împreună.

Toate au mers ca pe roate, până în ziua de 29 decembrie. În prag de Revelion, bărbatul a observat că îi lipseau 360 de euro din portofel, iar televizoul din casă era spart.

Escrocheriile Marthei nu s-au oprit. „M-a mințit că tatăl ei trebuie să plece să facă un tomograf la Năsăud și îi trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o la mama ei și i-am cerut banii, însă m-a înjurat și m-a amenințat că vine fata ei în Baia Sprie și mă bate”, a povestit bărbatul.

Se pare că femeia a părăsit deja țara, fiind în acest moment în străinătate. Pe numele său, bărbatul a depus o plângere pentru furt, care a ajuns al Poliția Năsăud:

„În 15 ianuarie, un bărbat din Maramureș a sesizat faptul că la sfârșitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o sumă de bani și i-ar fi distrus un televizor. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal.”, a declarat pentru Bistrițeanul purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb.

Doi muncitori, arși cu acid sulfuric, în Zlatna. Ce spun autoritățile... Modificări importante în cazul pensiei de urmaș. Ce trebuie să știe toți cei care beneficiază sau vor să beneficieze de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x