Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Zi neagră pe litoralul românesc. Un bărbat a murit în timp ce se afla în concediu: ”A fost resuscitat zeci de minute, dar în zadar!”

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce se afla în concediu, la malul mării. Acesta a fost scos din apă de salvamari, însă medicii ajunși la fața locului n-au putut să-l salveze. 

Zi neagră pe litoralul românesc. Un bărbat a murit în timp ce se afla în concediu: ”A fost resuscitat zeci de minute, dar în zadar!”

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate în staţiunea Mamaia pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare. Victima, de aproximativ 40 de ani, fuseseă scoasă din apă de salvamari şi se afla în stop-cardiorespirator.

Adolescentă salvată cu greu din mare. Momentul dramatic a fost surprins de o cameră montată pe casca salvamarului - Video

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B, unul SMURD C şi şenilata de la punctul de prim-ajutor. Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, fără succes însă, fiind declarat decesul.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

Un bărbat de 60 de ani a fost la un pas de moarte în Saturn

De asemenea, tot joi, la Saturn, o persoană de 60 de ani a fost scoasă din mare de către salvamari, iar acolo au mers şenilata de la punctul de prim-ajutor şi un SMURD B. Persoana respectivă a fost evaluată medical la faţa locului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal, conştientă, pentru evaluare medicală.


Recomandari