Adolescentă salvată cu greu din mare. Momentul dramatic a fost surprins de o cameră montată pe casca salvamarului - Video

Steagul roşu arborat pe plajă este în continuare ignorat de mulţi turişti. O adolescentă a fost la un pas de înec, iar norocul ei a fost că salvamarii au ajuns în timp util la ea. Aducerea fetei la mal a fost filmată chiar de unul dintre salvamari, cu o cameră montată pe casca de protecţie.

Adolescentă salvată cu greu din mare, de un salvamar aflat pe un caiac

Captură video Observator

O tânără se zbate între valuri, în dreptul plajei Monden din Constanţa. Trei salvamari s-au dus după ea înot. Gâfâind de la efort, alt patrulea goneşte spre ea în caiac. Cel din urmă purta o cască de protecție pe care este montată o cameră video.

Camera cu pricina a surprins momentele dramatice prin care au trecut salvatorii pentru a o scoate pe fată din apele învolburate.

Tânăra a fost adusă în siguranță la mal, după un efort supraomenesc al salvamarului care a gonit spre larg într-un caiac.

Atenție, imagini care va pot afecta emoțional!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri