Antena Căutare

LOVIȚI DE FULGER. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din localitatea Obîrşia Cloşani, din judeţul Mehedinţi, a murit, miercuri seară, iar o femeie a fost rănită, după ce amândoi au fost loviţi de fulger.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din localitatea Obîrşia Cloşani, din judeţul Mehedinţi, a murit, miercuri seară, iar o femeie a fost rănită, după ce amândoi au fost loviţi de fulger.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, două persoane au fost lovite de trăsnet în localitatea Obîrşia Cloşani.

„SMURD Baia de Aramă intervine pentru acordarea primului ajutor la două persoane lovite de trăsnet în localitatea Obîrşia Cloşani, la o stână. Este vorba de un bărbat de 78 de ani şi o femeie de 68 de ani. Cei doi sunt în stare gravă. Se efectuează manevre de resuscitare”, a transmis inițial IPJ Mehedinţi, potrivit News.ro.

Totodată, din cauza fenomenelor meteorologice, DN6 este blocat în zona localităţii Tâmna, la kilometrul 301, după ce un copac a căzut pe şosea.

Pompierii şi angajaţi de la Enel se află la faţa locului pentru a îndepărta copacul căzut şi a repara eventuale avarii.

COȘMARUL șoferilor continuă! Ce se întâmplă cu lucrările de modernizare a centurii Capitalei... EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018: ultima probă are loc astăzi. Când vor fi afișate rezultatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x